Закрити вікно | Розпечатати
ID: santaprop556 Arrow Присадиба 1 Га, і будинок площею 73,6 м2 в диких Карпатах с. Космач
Опис

Присадиба 1 Га., і житловий будинок площею 73,6 м2., в Карпатах (у старому гуцульському стилі), який знаходиться на вершині на висоті 976 м над рівнем моря з присадибною земельною ділянкою загальною площею 1,02 га, з господарськими будівлями, спорудами, фруктовим садом, смерековим лісом, з двома питними джерелами, будівельними матеріалами та земельною ділянкою для ведення господарської діяльності площею 0,77 га.,
Івано-Франківська обл., Косівський район., с. Космач.
Один власник. В наявності весь пакет документів (Свідотцтва про право власності та Витяги з державного реєстру).
Житловий будинок заг., площею 73,6 м2 складається з веранди 6,7 м2., коридора 10,0 м2., двох кімнат по 16,5 та 12,6 м2., кухня 12,7 м2., комора 4,7 м2., майстерня 12,5 м2., ще у будинку присутні дві пічки, які гріють та нагрівають будинок відмінно. Підлоги усі деревяні.
Присадибна земельна ділянка для ведення господарської діяльності площею 0,77 га., надвірні будівлі та споруди складаються з навісу 6,5 м2., літньої кухні 12,7 м2., оборіг 22,0 м2., стайня 36,0 м2., вбиральня 1,5 м2.
Сам житловий будинок (з земельною ділянкою під будинок 0,25 га) побудований у 1960-х роках зі зруба (брус 35х35 см смерека) та перекритий смерековим дахом, сам брус сухий, живий та легко розбирається, бо зібраний без жодного цвяха., в будинку присутній кам'яним погріб (півниця). Будинок знаходиться між селом Космач, Брустури та селом Шепіт., це за 30 км. від Буковелю, та за 35 км., від г. Говерли.
Електропостачання присутнє цілий рік без збоїв, живлення та напруга постійна, уся проводка мідна (моноліт) проходить по усіх кімнатах та підсобних приміщеннях поверхневим шляхом, також встановлений новий лічильник та опломбований., зв'язок та наявність Інтернету відмінне.
Дивовижні краєвиди з вікон хати та з самої присадибної ділянки. Тихе, екологічно чисте затишне місце. Геологічне розташування та розміщення присадиби підходить для започаткування ведення власної справи (зеленого туризму чи невеличкої туристичної бази відпочинку), цілий рік дивовижні краєвиди та чисте гірське повітря.
В весняно-літній та осінній періоди цілодобово, протягом 5-ти місяців, по сусідству не-подалік на полонині, випасають велику рогату худобу, де можна недорого придбати домашні продукти харчування, масло, сири, буц, вурду, бринзу, сметану, молоко, гарячу сироватку, щоб омолодити свою печінку, та внутрішні органи. Повітря неймовірне, також достатньо є лікувальних ягід та грибів.
Є два під'їзди з трьома дорогами (через ліс та з тильної сторони гори). До інфраструктури (пошти, дит. садочка, школи, аптеки, будівельного та продуктового магазину 1,3 км., до найближчого сусіда 300 -500 м.)

Дані об'єкту
Категорія
старі будинки з землею купити недорого
Тип
Продаж
Жила-/Загальна Площа
73,00 m²
Розмір об'єкту
10.020,00 m²
електропостачання
:Так
опалення електричне
:Так
поруч ліс
:Так
панорама на гори
:Так
стоянка (паркінг)
:Так
власна криниця
:Так
гірське джерело поруч
:Так
господарські споруди
:Так
гірськолижні витяги в радіусі 10 км.
:Так
каналізація, септик
:Так
джерельна вода
:Так
Фінансова інформація
Ціна
$ 17.950/за все
Продано
 
Місцезнаходження

с. Космач, неподалік полонини Карпат

Місцезнаходження обєкту
Місто/село
с. Космач
Район
Косівський
Країна
Україна
 
 
Контактна адреса
Имя
Копчук Любомир
Адрес
вул. Попова, 3а
Город
Косів
Телефон
+380673471380
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
 
 
QRCode
Зіскануй даний штрих код своїм смартфоном і добав дану нерухомість в свої закладки